Raed Arafat merge în week-end în Calafindești și Câmpulung Moldovenesc pentru a participa personal la Caravana vaccinării


Intră acum și în grupul de

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat dr. Raed Arafat, va fi prezent la sfârșitul acestei săptămâni în județul Suceava, pentru a participa personal la Caravana vaccinării organizată în acest week-end, anunță Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 29 mai, caravana va poposi la Calafindești, iar duminică, 30 mai, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Programul vaccinării va fi în ambele zile între orele  10:00-16:00, iar persoanele din alte localități din zonele respective vor fi sprijinite de primării pentru deplasarea într-una din cele două localități.

Prefectura Suceava subliniază că vor fi disponibile toate cele 4 tipuri de vaccin (Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson, Moderna, AstraZeneca), doritorii putând opta pentru oricare dintre ele și că se va asigura și rapelul, în cazul vaccinurilor care necesită și această acțiune.


Intră acum și în grupul de