Flutur a fost ales in unanimitate sa conducă CRDNE pentru al doilea mandat consecutiv


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, liderul judetean al PDL Suceava şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava din vara lui 2008 a fost reales preşedinte al Consiliului Regional de Dezvoltare Nord Est (CRDNE). Din punct de vedere administrativ acest lucru se constituie într-o premieră absolută şi ea a fost înregistrată, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Regional de Dezvoltare organizat la Vaslui, când preşedintele CJ Suceava fost reales în funcţia de preşedinte al acestui Consiliu.

Potrivit regulamentului de funcţionare al CRDNE, preşedintele şi vicepreşedintele acestei structuri se aleg, anual, prin rotaţie, dintre preşedinţii consiliilor judeţene din cele şase judeţe componente. Gheorghe Flutur a fost ales în această funcţie în 2009, iar în acest an urma să predea funcţia preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, potrivit mecanismului rotativ al preluării funcţiei.

Cu toate acestea la şedinţa de la Vaslui, Gheorghe Flutur a fost reales în unanimitate preşedinte al CRD Nord-Est pentru încă un an, la fel ca şi vicepreşedintele agenţiei, social-democratul Vasile Mihalache, cel care ocupă şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur va prelua în data de 28 mai şi funcţia de preşedinte al Euroregiunii „Prutul de Sus”.


Intră acum și în grupul de