Acasă Actualitate Subprefectul Daniel Prorociuc solicită verificarea arborilor uscați din proximitatea drumurilor și cere...

Subprefectul Daniel Prorociuc solicită verificarea arborilor uscați din proximitatea drumurilor și cere înființarea de perdele forestiere


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava Daniel Prorociuc, a solicitat, vineri, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, ca Direcția Silvică și Garda Forestieră Suceava să colaboreze și să se implice în aplicarea legislației privind perdele forestiere de protecție.

Prorociuc a insistat că perdelele forestiere sunt necesare pentru protecția căilor de comunicație și de transport ce se înființează de o parte și de alta a acestora, pe porțiunile afectate frecvent de depuneri masive de zăpadă, făcând referire la diversele coduri portocalii sau roșii de ninsori și viscol cu care județul Suceava s-a confruntat în sezonul rece și a solicitat o atitudine proactivă în acest sens din partea instituțiilor implicate.



Subprefectul Daniel Prorociuc a solicitat și continuarea acțiunilor de verificare de către administratorii drumurilor publice cu sprijinul Direcției Silvice a arborilor uscați din proximitatea sectoarelor de drum public pe care i-ar putea doborî o pală mai puternică de vânt și care ar putea conduce la evenimente nefericite privind traficul rutier sau chiar tragedii.

Reamintim că o femeie aflată în vacanță în județul Suceava a murit după ce un arbore a căzut pe autoturismul în care acesta se afla.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version