S-au izbit cu masina intr-un copac


Intră acum și în grupul de

Lipsit de experienţă în ale şofatului, un tânăr s-a izbit într-un copac, provocând accidentarea pasagerului minor care îl însoţea. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 17.45, pe D.C. Volovăţ neclasificat, B. GABRIELADRIAN, de 18 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2010, în timp conducea autoturismul, în dreptul unui imobil, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu partea laterală stânga într-un copac din partea stângă, în direcţia sa de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea minorului N. IULIANCOSTEL, de 16 ani, din aceeaşi localitate, pasager, care necesită pentru vindecare 10 – 14 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În momentul producerii accidentului în autoturism se aflau 4 persoane inclusiv şoferul şi nici un ocupant nu folosea centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de