Raed Arafat, către cadrele medicale care nu s-au vaccinat împotriva Covid: Să se consulte cu colegii lor care știu foarte bine ce înseamnă vaccinul și să-și amintească ce au avut în spitale pe perioada valurilor care au trecut


Intră acum și în grupul de

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, duminică, la Câmpulung Moldovenesc, că le sugerează cadrelor medicale care nu s-au vaccinat împotriva Covid-19 să se consulte cu colegii lor specialiști.

Raed Arafat vaccinează la Campulung Moldovenesc! Primarul Mihaita Negura vrednic este

Raed Arafat vaccinează la Campulung Moldovenesc! Primarul Mihaita Negura vrednic este….e altceva aici!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 30 mai 2021

„Nu pot să spun cadrelor medicale să citească medicină pentru că au făcut medicină. Eu cred că ei trebuie să analizeze poziția lor, să se consulte cu specialiștii în domeniu pentru că de multe ori cadrele care refuză sau nu fac vaccinarea nu sunt din domeniul bolilor infecțioase, epidemiologie ș.a.m.d. Să se consulte cu colegii lor care știu foarte bine ce înseamnă vaccinul și să-și amintească ce au avut în spitale pe perioada valurilor care au trecut. Am văzut suferință în spitale, am văzut oameni murind cu zile, am văzut oameni care într-adevăr puteau fi salvați dacă aveam vaccinul mai devreme. Acum, că avem vaccinul, este ridicol să nu ne vaccinăm și după să stăm și să ne mirăm de ce intrăm într-un nou val, de ce ne mor oamenii, de ce oamenii fac forme grave, inclusiv personalul medical. Personalul medical rămâne cel mai expus. El lucrează în spital, lucrează printre pacienții care sunt pozitivi și șansa să se infecteze întotdeauna este mai mare”, a spus Raed Arafat.


Intră acum și în grupul de