Lucian Harșovschi anunță desființarea trecerilor de pietoni de la Palatul de Justiție și Banca Națională. Trecerea de la Parcul Trei Bărboși va fi semaforizată


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că pentru fluidizarea traficului și creșterea siguranței rutiere, două treceri de pietoni de pe bulevardul principal vor fi desființate, iar una va fi semaforizată.

Potrivit viceprimarului, faptul că trecerea de pietoni de la SJU Suceava a fost semaforizată a contribuit la o reglementare a modului de folosire a acestei treceri pentru pietoni.

Harșovschi a spus că urmează să fie semaforizată și trecerea pentru pietoni din zona Parcului „Trei Bărboși”, iar, în paralel, vor fi desființate două treceri pentru pietoni, cea de la Palatul de Justiție și cea de la Banca Națională.

El a menționat că studiul se află spre aprobare la Poliția Suceava și că urmează să fie lansată, săptămâna viitoare, licitație pentru desemnarea firmei care va monta semaforul.

Astfel, pe acest tronson vor rămâne treceri pentru pietoni la Policlinică, semaforizată la Parcul „Trei Bărboși” și la Așchiuță.

Trecerea de pietoni de la Palatul de Justiție va fi anulată,

Intră acum și în grupul de