Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că se pregătește punerea în aplicare a strategiei de sensuri unice: Se lucrează la un sens giratoriu în intersecția Bulevardul 1 Mai cu Calea Obcinilor cu menținerea funcțională a parcului din zonă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că se lucrează la proiectarea unui sens giratoriu la intersecția Bulevardul 1 Mai cu Calea Obcinilor care va face parte din strategia de sensuri unice și va face intrarea pe cele trei benzi de pe Bulevardul 1 Mai.

„Noi tot vorbim de sensuri unice și trebuiesc pregătite aceste sensuri unice”, a spus Lucian Harșovschi.

El a spus că dorește să fie păstrat parcul care a fost amenajat și există acum în zona intersecției dintre Bulevardul 1 Mai cu Calea Obicinilor, iar în zonă să nu fie amenajat un sens giratoriu tradițional, ci unul care să permită ca parcul să rămână funcțional.

Potrivit acestuia, propunerea este ca pe actualul amplasament să rămână parc și că sunt căutate soluții astfel încât cei care circulă în zonă să fie avantajați de noul sens giratoriu.

Lucian Harșovschi a spus că sunt mai multe variante luate în discuție și că va fi scoasă la licitație, în perioada următoare, execuția acestui sens giratoriu astfel încât să se facă joncțiunea cu cele trei benzi care vor fi cu sens unic.

Primarul Ion Lungu declara săptămâna trecută că circulația cu sensuri unice va intra în vigoare abia după ce vor veni din Polonia un număr de 15 autobuze electrice care să completeze actualul parc electric al TPL.


Intră acum și în grupul de