Biciclisti in stare grava


Intră acum și în grupul de

Doi biciclişti au ajuns marţi, la spital cu răni grave. Potrivit IPJ Suceava, la ora 14.30, la intersecţia DJ 209G cu strada Suvarului din oraşul Vicovu de Sus, S. Constantin, de 70 ani, din comuna Straja, fără permis de conducere, în timp ce conducea un tractor înregistrat, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului B. Ştefan de 57 ani localnic, care circula din sens opus.

În urma impactului B. Ştefan a fost rănit grav, necesitând pentru vindecare 20-30 zile de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, victima nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate şi ambilor li s-au recoltat probe biologice de sânge.

La ora 15.40, pe DC 82 în afara comunei Şaru Dornei, M. Stela, de 56 ani din comuna Gătaia judeţul Timiş, în timp ce se deplasa cu bicicleta, din cauza neatenţiei s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se grav.

Femeia necesită pentru vindecare 28-30 zile îngrijiri medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de