Primăria Gura Humorului reia audiențele doar cu persoanele vaccinate împotriva Covid. Consilierul local Adrian Romanescu spune că această abordare a conducerii Primăriei este discriminatorie


Intră acum și în grupul de

Primăria Gura Humorului a anunțat că va relua audiențele cu publicul, dar că o va face doar cu persoanele vaccinate.

„Începând de săptămâna aceasta se vor relua audiențele la sediul primăriei, doar cu persoanele vaccinate. Pentru ceilalți, audiențele vor fi ca și până acum(telefonic, online).”, anunță Primăria Gura Humorului.

Consilierul local Adrian Romanescu spune că nu poate susține o asemenea decizie care este discriminatorie.

„În calitate de cetățean și de consilier local al Primăriei Orașului Gura Humorului mă dezic de așa hotărâre și informez inclusiv pe această cale, faptul că eu nu susțin o astfel de abordare prin care locuitorii orașului sunt “obligați” să se vaccineze dacă vor să obțină audiențe la primar sau viceprimar.

Consider discriminantă o astfel de abordare pentru că sunt încălcate astfel drepturile fiecărei persoane, și mai mult decât atât știindu-se faptul că există persoane cărora medicii le recomandă să nu se vaccineze datorită unor afecțiuni clinice”, a comentat Romanescu decizia conducerii Primăriei Gura Humorului.

Începând de săptămâna aceasta se vor relua audiențele la sediul primăriei, doar cu persoanele vaccinate. Pentru ceilalți, audiențele vor fi ca și până acum(telefonic, online).

Publicată de Primaria Gura Humorului pe Luni, 7 iunie 2021

Intră acum și în grupul de