Acasă Actualitate Strângere de fonduri pentru campania de sterilizare a 100 de câini și...

Strângere de fonduri pentru campania de sterilizare a 100 de câini și pisici în Gura Humorului, organizată de Asociația Casa lui Patrocle


Intră acum și în grupul de

Asociația pentru protecția animalelor „Casa lui Patrocle” din Suceava a inițiat o campanie de strângere de fonduri care vor fi folosite pentru sterilizarea câinilor și pisicilor din orașul Gura Humorului.

Potrivit organizatorilor, pentru a steriliza 100 de câini și pisici sunt necesari 15.000 lei. În cadrul campaniei, care durează deja de șase zile, s-au strâns puțin peste 1.100 lei, donați de 21 de persoane.



„Lunile trecute am mai făcut o campanie de sterilizare în Salcea care a mers excelent și am sterilizat 100 de câini si pisici. Și pentru că a mers bine și este necesară sterilizarea animalelor pentru a salva animalele, vă invit încă o dată să donați pentru cei de la Casa lui Patrocle, pentru a începe o altă campanie de sterilizare, tura aceasta în Gura Humorului. Goal-ul este de 15.000, dar niciodată nu strica mai mult!”, arată organizatorii.

De menționat că 100% banii donați merg către asociație, comisioanele fiind acoperite de Facebook.

Reamintim că, în luna ianuarie a.c., Asociația a anunțat că intenționează să lanseze o campanie masivă de sterilizări în municipiile Suceava și Fălticeni și în orașele Gura Humorului și Siret și a început o campanie de strângere de fonduri pe pagina de socializare a asociației.

Cu acest prilej, coordonatorul asociației, Roxana Ciornei, a declarat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că voluntarii asociației vor continua și în acest an să ajute câinii a căror viață depinde de această asociație.

„Vom începe campanii de sterilizări ca să nu mai vedem pui abandonați prin oraș”, a arătat ea.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version