Tigari ascunse pe corpul unei tinere ucrainence, depistate in P.T.F. Siret


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din P.T.F. Siret, au confiscat vineri, 700 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse în autoturism şi pe corpul unei ucrainence. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Audi ”, ucraineanca Z. Alona, în vârstă de 20 de ani. „După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale şi pe corpul femeii, cantitatea de 200 pachete de ţigări marca „Viceroy” de provenienţă ucraineană”, precizează comisarul Poroch-Seriţan.

În acelaşi Punct s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un microbuz marca „Fiat ”, şi T. Vasile, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Suceava.
La verificarea mijlocului de transport s-au descoperit ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub podeaua microbuzului un număr de 500 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 2850 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, fiecare.

Totodată autoturismul marca „ Fiat” , a fost indisponibilizat de către vameşi, până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de