Bunic talharit de nepotul beat crita


Intră acum și în grupul de

Un bătrân a fost bătut de nepotul său şi lăsat fără bani. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 13.15, H. Dumitru din oraşul Salcea a sesizat că tatăl său, H. Radu, de 93 ani a fost deposedat prin violenţă de 860 lei de nepotul său, H. Radu, de 33 ani, din aceeaşi localitate. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la joi, ora 14.00, H. Radu, aflându-se în stare de ebrietate, s-a deplasat la locuinţa bătrânului, solicitându-i bani pentru a-şi cumpăra băuturi alcoolice. Pentru că a fost refuzat, nepotul l-a lovit de mai multe ori, după care i-a sustras din buzunarul cămăşii de la piept 860 lei.

Sâmbătă, în urma măsurilor întreprinse, nepotul a tâlhăriei a fost identificat şi reţinut pe raza municipiului Suceava. În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pe timp de 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere şi urma ca duminică să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „lipsire de libertate în mod ilegal”.

Un alt caz de tâlhărie s-a înregistrat la sfârşitul săptămânii. Vineri, la ora 23.00, S. Constantin, de 31 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, s-a dus în apartamentul vecinului său, L. Constantin, de 46 ani şi pe fondul consumului de alcool l-a lovit cu pumnii şi picioarele, după care i-a sustras din locuinţă două telefoane mobile şi suma de 150 lei, prejudiciul total fiind de 560 lei.
Tâlharul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, iar cele două telefoane în valoare de 400 lei au fost recuperate şi predate părţii vătămate.


Intră acum și în grupul de