Șeful Cancelariei premierului Florin Cîțu a constatat că în Suceava este „o relaxare” în ceea ce privește vaccinarea și speră ca autoritățile județene să readucă oamenii în centrele de vaccinare


Intră acum și în grupul de

Ministrul Sergiu Horia Hossu, șeful Cancelariei premierului Florin Cîțu,  care a însoțit-o pe președintele Senatului, Anca Dragu, în cadrul vizitei de lucru din județul Suceava s-a pronunțat, vineri, într-o conferință de presă, pentru continuarea campaniei de vaccinare în județul Suceava după ce a constatat că există o relaxare.

El a spus că vineri dimineața a  vizitat centrul de vaccinare din cadrul USV și că a avut discuții cu președintele CJ Suceava și cu prefectul de Suceava despre modul în care se desfășoară campania de vaccinare.

„La acest moment se pare că există o relaxare la nivel de județ, dar împreună cu dânșii am avut discuții de a readuce oamenii în centrele de vaccinare și a înțelege cât de importantă este campania de vaccinare”, a spus Sergiu Horia Hossu.

Presedintele Senatului, dna Anca Dragu sustine o conferinta de presă

Presedintele Senatului, dna Anca Dragu sustine o conferinta de presă La Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 11 iunie 2021

El a subliniat că Suceava, la un moment dat, la începutul pandemiei, a trecut prin clipe grele.

„Este foarte important ca fiecare cetățean al județului să înțeleagă cât este de necesară continuarea vaccinării”, a mai declarat Hossu.

Șeful Cancelariei primului ministru a adăugat că a aflat care sunt provocările pentru campania de vaccinare din județ, respectiv faptul că foarte mulți locuitori ai județului Suceava locuiesc în zonele rurale, iar provocarea este mult mai mare pentru autorități ca să ducă această campanie de vaccinare.


Intră acum și în grupul de