Batran din Dolhesti, cu arsuri pe fata de la un incendiu


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 68 de ani a fost transportat cu ambulanţă la spital după ce a încercat să stingă un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, luni, la ora 12:39, prin serviciul 112 a fost anunţat un incendiu izbucnit la gospodăria lui Florin P., din localitatea Dolheştii Mari, comuna Dolheşti. Imediat la faţa locului s-au deplasat pompieri ai Detaşamentul Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolheşti, cu două autospeciale de intervenţie şi o motopompă.

Când echipajele au ajuns la faţa locului, ardeau furaje aflate în podul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la trei locuinţe şi anexe. Focul a fost stins la ora 15.25. Au ars acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de 60 mp şi circa 5 t plante furajere şi s-au degradat pereţii portanţi ai construcţiei. Pagubele au fost estimate la circa 2.500 lei.

Rezultatul primelor estimări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza scânteilor, purtate de vânt, provenite de la un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat.

Pompierii au salvat trei locuinţe şi anexele, în valoare de aproximativ 25.000 lei, iar P.V., de 68 de ani, ce prezenta arsuri de gradul I pe faţă şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.


Intră acum și în grupul de