Ucrainean depistat in vama Siret conducand un camion furat din Olanda


Intră acum și în grupul de

Un autocamion condus de un ucrainean a fost reţinut de vameşii sireteni după ce au constatat că acesta era furat din Olanda. Potrivit IJPF Suceava, luni, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autocamion marca „Mercedes-Benz”, cetăţeanul ucrainean O. Valerii, în vârstă de 43 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autovehiculului, constatatându-se în urma verificărilor efectuate , faptul că autocamionul este semnalat ca fiind furat din Olanda.

Cetăţeanul ucrainean a declarat poliţiştilor de frontieră că el este angajat ca şofer la o firmă de transport din Ucraina, iar autocamionul aparţine firmei respective, prin urmare nu cunoaşte provenienţa acestuia.

În aceste condiţii, faţă de O. Valerii s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Autocamionul marca „Mercedes-Benz”, în valoare de 34.200 euro, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de