Dr. Marius Grămadă explică motivele pentru care nu vrea un nou mandat de director medical al SJU Suceava: Dorința de a relua activitatea de medic în specialitatea ortopedie-traumatologie


Intră acum și în grupul de

Directorul medical al SJU Suceava, dr. Marius Grămadă, a anunțat, miercuri, printr-o informare de presă că nu mai continuă mandatul de director medical al unității spitalicești pentru că-și dorește să revină la activitatea de medic.

El spus că în 30.06.21 expiră mandatul actual de director medical.

„Motivat fiind de dorinţa de a relua activitatea de medic în specialitatea ortopedie – traumatologie pentru care am investit 13 ani de studii îmi exprim intenţia de a nu mai da curs unui alt mandat de management medical”, a menționat dr. Grămadă.

Potrivit acestuia, specialitatea ortopedie – traumatologie ca şi alte specialităţi chirurgicale presupune munca în echipă, colegialitate, reciprocitate între membrii echipei, precum şi timp dedicat.

„Consider că din postura de management este dificil să se asigure armonia între atribuţiile de medic și cele de director medical şi că unele specialităţi mai autonome se potrivesc mai bine acestei funcţii”, a precizat directorul medical.

El a subliniat că această noua poziţionare nu înseamnă o abandonare a misiunii de schimbare din cadrul spitalului.

„Aşa cum înainte de mandatul de director medical m-am implicat activ în gestionarea problemelor din spital şi după 1 iulie 2021 voi acorda sprijinul meu celor ce doresc o reală schimbare. Sunt încrezător că următorul director medical va investi la fel de multă energie în progresul Spitalului Judeţean Suceava. Mulţumesc colegilor mei, conducerii spitalului care m-a propus şi m-a sprijinit, precum şi Consiliului de Administraţie şi Consiliului Judeţean care m-au creditat necondiţionat”, a precizat dr. Marius Grămadă.


Intră acum și în grupul de