VIDEO//Viceprimarul Lucian Harșovschi către absolvenții USV promoția 2021: Oriunde veți merge în lume să fiți sănătoși, să vă gândiți la binele vostru, dar să vă gândiți și la schimbarea în bine a societății


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a participat, joi seara, la festivitatea de absolvire a promoției 2021 a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava  și le-a transmis acestora că oriunde vor merge în lume să se gândească la schimbarea în bine a societății.

El a spus că este onorat să fie prezent la această acțiune în calitate de reprezentant al administrației locale și de absolvent al promoției 2006 a Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor.

Harșovschi a remarcat numărul mare de absolvenți care au participat, chiar pe ploaie, la acest eveniment, fiind o prezență la care multe cadre didactice universitare nu visau în timpul anului.

„Vă mulțumesc că ați ales să fiți studenți ai USV și oriunde veți merge în lume să fiți sănătoși, să vă gândiți la binele vostru, dar să vă gândiți și la schimbarea în bine a societății”, a spus viceprimarul.

El a evitat să le ofere absolvenților USV sfaturi privind cariera viitoare considerând că dacă au finalizat o facultate știu ce au de făcut, dar le-a spus să-și păstreze demnitatea, seninătatea și să dea tot pentru binele lor și al celorlalți.

„Vă felicit pentru parcursul de până acum și vă doresc mult succes la examenele finale, să picați pe subiect, deși sunt sigur că v-ați pregătit așa cum se cuvine. De asemenea, vreau să le mulțumesc profesorilor care în fiecare an ne oferă studenți serioși și bine pregătiți și îi felicit pentru absolvenții pe care îi avem acum în față”, a încheiat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de