Minor de 16 ani din Falticeni, arestat pentru furt


Intră acum și în grupul de

În baza probatorului administrat, minorul L. A., în vârstă de 16 ani, din municipiul Fălticeni, a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, instanţa însuşindu-şi propunerea, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile.

Potrivit IPJ Suceava, în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în 02/03.04.2010, împreună cu minorii B. A. şi B. P., ambii de 12 ani, din municipiul Fălticeni, au pătruns, prin spargerea unui geam, în locuinţa lui M. Cătălin, de 42 ani, localnic, de unde au sustras un televizor LCD şi un sistem Home Cinema.

De asemenea, în noaptea de 16/17.04.2010, a forţat cu o şurubelniţă geamul termopan de la bucătăria locuinţei lui G. Ovidiu din municipiul Fălticeni, iar din interior a sustras un rotopercutor, o maşină de găurit şi un flex, aparţinând părţii vătămate C. Ioan.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 6.000 lei, din care s-au recuperat bunuri în valoare de aproximativ 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de