Incendiu de la o ţigara nestinsa


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit în noaptea de miercuri spre joi, cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe B., din localitatea Plavalari, comuna Udeşti. Potrivit plt. maj. Alin Găleată, din cadrul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice a ISU „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 02:33, iar la sosirea pompierilor ardea o anexă, compusă din şură şi adăpost de animale, construită din lemn şi chirpici, cu învelitoare din azbociment, pe astereală din lemn, existând pericolul de propagare la casă şi o locuinţă învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 04.05, în limitele găsite. Focul a distrus acoperişul anexei, pe o suprafaţă de 50 mp, 3 mc lemn de foc şi circa 500 kg de paie. În urma incendiului s-au degradat pereţii stabilimentului pe o suprafaţă de 30 mp. Pagubele au fost estimate la 6.000 lei.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza unei ţigări nestinse. Pompierii au salvat casa proprietarului şi locuinţa învecinată, în valoare de aproximativ 70.000 lei.


Intră acum și în grupul de