În spitalele din județul Suceava rămân internați 15 pacienți Covid-19, dintre care șase au forme severe sau grave ale bolii

În spitalele din județul Suceava sunt internați 15 pacienți Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 22, a anunțat marți, 22 iunie, Prefectura Suceava. În același timp, numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid-19 a ajuns la 23.031.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 3 persoane.

Din totalul celor 470 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 9 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 16 pacienți sunt în zona tampon și 445 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 9 pacienți diagnosticați Covid-19:

  • 3 prezintă forme medii ale bolii;
  • 5 prezintă forme severe;
  • 1 prezintă forme grave și este internat în secția ATI

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 354 paturi libere, din care 77 pentru pacienți Covid-19, 256 în sectorul non-Covid și 21 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 13 paturi pentru pacienți Covid, sunt 32 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 18 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat 1 pacient suspect, 1 loc fiind disponibil.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (prezentând forme medii), și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 162 de locuri libere Covid și 35 locuri pentru zona tampon.

loading...