În spitalele din județul Suceava rămân internați 13 pacienți Covid-19, dintre care patru au forme severe sau grave ale bolii

În spitalele din județul Suceava sunt internați 13 pacienți Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 16, a anunțat miercuri, 23 iunie, Prefectura Suceava. În același timp, numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid-19 a ajuns la 23.033.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 6 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 6 persoane.

Din totalul celor 474 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 8 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 11 pacienți sunt în zona tampon și 455 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 8 pacienți diagnosticați Covid-19:

  • 1 prezintă forme ușoare
  • 3 prezintă forme medii ale bolii;
  • 3 prezintă forme severe;
  • 1 prezintă forme grave și este internat în secția ATI.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 357 paturi libere, din care 78 pentru pacienți Covid-19, 253 în sectorul non-Covid și 26 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 13 paturi pentru pacienți Covid, sunt 31 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 17 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 23 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți suspecți, 0 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 24 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 154 de locuri libere Covid și 41 locuri pentru zona tampon.

loading...