Persoane ramase incarcerate intr-un accident pe Calea Unirii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Viteza şi neatenţia au dus la producerea unui grav accident rutier, duminică dimineaţă, pe principala arteră de circulaţie din municipiul Suceava, două persoane rămânând blocate între fiarele maşinii. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava , la ora 07:57 Detaşamentul de pompieri Suceava a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în municipiul Suceava, str. Calea Unirii.

”Ajunşi la faţa locului s-a constatat că în urma coliziunii dintre două autoturisme, marca Dacia şi Ford, au rezultat trei victime din care două încarcerate. Pompierii au descarcerat victimele concomitent cu măsurile de siguranţă specifice luate în astfel de cazuri, respectiv deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi” a precizat căpitanul Dan Baltaru, din cadrul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al ISU Suceava.

Potrivit acestuia, celor trei răniţi, C. G., în vârstă de 28 ani, M. A., în vârstă de 30 ani şi C. C., în vârstă de 26 ani, li s-a acordat primul ajutor medical după care au fost transportaţi la spital de către ambulanţa SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de