În spitalele din județul Suceava rămân internați opt pacienți Covid-19, dintre care unul are forme severe ale bolii


Intră acum și în grupul de

În spitalele din județul Suceava sunt internați opt pacienți Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 20, a anunțat vineri, 25 iunie, Prefectura Suceava. În același timp, numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid-19 a ajuns la 23.042.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore a fost internată 1 persoană diagnosticată cu Covid-19, în același interval de timp fiind externată 1 persoană.

Din totalul celor 547 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 3 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 15 pacienți sunt în zona tampon și 529 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 3 pacienți diagnosticați Covid-19:

  • 2 prezintă forme medii ale bolii;
  • 1 prezintă forme severe.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 280 paturi libere, din care 82 pentru pacienți Covid-19, 176 în sectorul non-Covid și 22 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 14 paturi pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 15 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 158 de locuri libere Covid și 37 locuri pentru zona tampon.


Intră acum și în grupul de