Un sofer polonez a provocat un accident la Boroaia


Intră acum și în grupul de

O tânără necesită aproximativ două săptămâni de îngrijiri medicale, după ce maşina în care se afla ca pasager a fost lovită de un TIR condus de un polonez. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 23.30 pe DN 15C, la intersecţie cu DJ 155B pe raza localităţii Boroaia, P. MAREK, de 41 ani de cetăţenie poloneză, în timp ce conducea capul tractor cu remorcă, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers tamponându-se cu un autoturism condus de C. Mihai, de 36 ani, din oraşul Broşteni, care circula regulamentar dinspre Târgu Neamţ înspre Fălticeni.

Ambele autovehicule au fost avariate, iar S. IONELA, de 21 ani, din oraşul Broşteni, pasageră în autoturism, a fost rănită. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost examinată de către medicul de gardă şi s-a stabilit diagnosticul de „T.C.F, corp străin intraocular stâng, plăgi contuze cu retenţie corp străin regiune frontală şi hemifaces drept, contuzie toraco – abdominală, contuzie forte coloană cervicală şi lombară”, necesitând pentru vindecare 9 – 10 zile de îngrijiri medicale, fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a rămas internată.

Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de