Acasă Actualitate Tamponare in lant

Tamponare in lant


Intră acum și în grupul de

Nerespectarea distanţei regulamentare a fost cauza unei tamponări în lanţ a mai multor vehicule, incident soldat cu doi răniţi. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 13.00 pe strada Grigore Alexandru Ghica, din municipiul Suceava, P. Ioan, de 53 ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat distanţa în mers lovind în spate o autoutilitară condusă de S. Ionuţ de 28 ani din municipiul Suceava. Acesta, la rândul său a fost proiectat în autoturismul condus de H. Marian, de 36 ani din comuna Todireşti, sat Costâna, care circula din sens opus.

Conducătorul auto S. Ionuţ a fost rănit necesitând pentru vindecare 9-10 zile de îngrijiri medicale iar pasagerul din dreapta I. Constantin, de 28 ani, din comuna Pătrăuţi, necesita pentru vindecare 10-12 zile. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava cu ambulanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale.



Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version