Sportivii suceveni Mihai Rusu și Bogdan Floriștean se întorc victorioși de la turneul de lupte de la Satu Mare


Intră acum și în grupul de
sdr

A fost „cod roșu” de bătaie la Satu Mare unde sportivii suceveni Mihai Rusu și Bogdan Floriștean au făcut lupte de senzație la această competiție.

Astfel, Bogdan Floriștean (19 an) a trecut cu ușurință de seminifinalele turneului la 65 kg asigurându-și un loc în finală.

Un lucru de apreciat în evoluția lui Bogdan la această competiție este că a urcat în ring pentru a disputa finala la doar 10 minute de la terminarea semifinalei, dar acest lucru nu l-a împiedicat să iasă învingător.

Colegul său, Mihai Rusu, (21 ani) și-a făcut cu brio debutul în MMA câștigând prin ko  în repriza a doua.

Deși a fost într-un moment de dificultate în prima repriză, Mihai a dat dovadă de un caracter puternic trecând peste acel moment, câștigând acest meci înainte de limită împotriva un sportiv cu 5 kilograme mai greu.

„Aceste rezultate nu erau posibile fără domnul Ovidiu Mironescu antrenor principal al clubului Pro gym pe care sportivii l-au și reprezentat cu succes și antrenorul secund Albert Fuss”, au transmis sportivii suceveni.

Sâmbătă și duminică, la Satu Mare a fost organizat cel mai mare turneu de MMA, grappling și kickboxing din țară dedicat amatorilor și semi profesioniștilor.


Intră acum și în grupul de