Primarul Ion Lungu spune că la trei instituții de învățământ din Suceava se fac investiții de două milioane de euro: Municipalitatea suceveană sprijină infrastructura în domeniul educației, la nivel preșcolar, gimnazial și liceal


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că în acest moment sunt în curs de derulare trei investiții importante pe fonduri proprii, la unități de învățământ preuniversitar din municipiul Suceava.

Primarul spune că lucrează destul de bine la Grădinița cu program  prelungit nr. 4, de la Colegiul Național Mihai Eminescu (fostul Liceul Pedagogic). Valoarea lucrărilor rămase de executat este de 5.397.815,33 lei inclusiv TVA, iar termen de finalizare începutul anului viitor.

În aceea ce privește sala de gimnastică de la Colegiul Național Spiru Haret, potrivit lui Ion Lungu, lucrările sunt executate la stadiul fizic în proporție de 90%. Valoarea contractului este de 2.290.824 lei inclusiv TVA, iar sala va fi dată în funcțiune în această toamnă.

Cel de al treilea proiect este sala de sport la Școala Generală nr.10, din Cartierul Burdujeni. Primarul precizează că sala care a fost licitată, dar este depusă contestație de firma care a pierdut la Consiliul National de Soluționare a Contestațiilor. Valoare lucrare 2.261.840,0 lei, iar termen de finalizare 24 luni de la semnarea contractului.

„Municipalitatea suceveană sprijină infrastructura în domeniul educației, la nivel preșcolar, gimnazial și liceal”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de