În spitalele din județul Suceava mai sunt internați opt pacienți Covid-19 din care trei în SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

În spitalele din județul Suceava sunt internați 8 pacienți Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 20, a anunțat vineri, 2 iulie, Prefectura Suceava. În același timp, numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid-19 a ajuns la 23.052.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore a fost internată 1 persoană diagnosticată cu Covid-19, în același interval de timp fiind externati 4 persoane.

Din totalul celor 573 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 3 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 18 pacienți sunt în zona tampon și 552 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 3 pacienți diagnosticați Covid-19:

  • 2 prezintă forme medii ale bolii;
  • 1 prezintă forme grave și este internat în secția ATI.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 253 paturi libere, din care 83 pentru pacienți Covid-19, 151 în sectorul non-Covid și 19 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 28 ventilatoare libere, din care 5 pentru pacienții Covid-19, și 23 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 prezentând forme medii și 1 cu forme critice), 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat 1 pacient, 1 loc fiind disponibil.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 26 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 164 de locuri libere Covid și 37 locuri pentru zona tampon.


Intră acum și în grupul de