Locatari din zece apartamente afectați după ce acoperișul unui bloc a fost doborât în urma furtunii de joi seara. Oamenii evacuează din locuințe ceea ce mai pot salva//VIDEO-FOTO


Intră acum și în grupul de

Vremea extremă a făcut din nou ravagii în municipiul Suceava. Vântul puternic a smuls acoperișul unui bloc din Șcheia, iar bucățile de tablă au ajuns atât în stradă, cât și prin curțile din zonă, producând numeroase pagube.

Conform unei surse din zonă, aproximativ 10 apartamente au fost afectate, iar cei de la ultimul etaj, au început deja să evacueze apartamentele, cărând cu ei mobila, aparatura electro-casnică, haine și ce  mai pot salva după această tragedie.

”Cinci minute a durat. Au venit nori negri, vântul a intrat sub acoperiș și l-a rupt. Lucrare făcută de mântuială” ne-a declarat unul dintre locatari.

Acoperisul blocului vs. Acoperisul casei…!

Autoritățile se înghesuie la poze la Putna – oamenii din Suceava își calculează pagubele! Ep. 2 ….

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 2 iulie 2021

Prezent la fața locului, viceprimarul comunei Șcheia, Cristinel Burac, a declarat că în prima etapă se caută soluții pentru mutarea temporară a locatarilor, iar mai apoi vor acoperi provizoriu blocul cu o folie, dat fiind faptul că mai bine de două etaje sunt compromise.  

Autoritățile se înghesuie la poze la Putna – oamenii din Suceava își calculează pagubele! Ep. 1 ….

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 1 iulie 2021

Poate cel mai revoltător este faptul că, firma care s-a ocupat de construcția blocului a făcut o treabă de mântuială, iar rezultatele se pot vedea în imagini.

Din fericire nu au fost persoane rănite, raportându-se doar distrugeri de ordin material. (Vlad Tudosă)


Intră acum și în grupul de