Două medii de zece la Bacalaureat în județul Suceava, una la Colegiul Național „Petru Rareș” și una la Colegiul Național „Mihai Eminescu”


Intră acum și în grupul de

Două medii de zece au fost obținute de candidați suceveni la sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat înainte de soluționarea contestațiilor.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Educației, o medie de zece a fost obținută de un candidat de la științe sociale de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, iar a doua de un candidat de la specializarea Matematică-Informatică de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.

Alte două medii de 9,95 au fost obținute de un candidat de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava- specializarea Matematică-Informatică și de un candidat de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”-specializarea științe sociale

Medii de 9,93 au fost obținute de doi candidați de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și de câte un candidat de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți și de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

Doar doi candidați de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava au fost declarați respinși la examen din cei 184 prezenți, iar la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava au fost declarați respinși patru candidați din cei 257 de absolvenți care au participat la toate probele, iar unul a absentat.

La Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava au fost declarați respinși 9 candidați din cei 236 care au participat la examen, iar unul a absentat.

Conform Ministerului Educației, rata de promovare la Bacalaureat în județul Suceava este de 73,2 la sută înainte de soluționarea contestațiilor.


Intră acum și în grupul de