Primarul Ion Lungu a renunțat la realizarea unei străpungeri din parcarea „La bazin” spre strada Alexandru cel Bun: Oamenii m-au implorat să nu facem această străpungere


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că a renunțat la proiectul de a realiza o străpungere din parcarea modernizată din zona „La bazin” spre strada Alexandru cel Bun după discuții cu locuitorii din zonă.

„Personal consideram că este bine să facem o străpungere acolo să ieșim în strada Alexandru cel Bun să nu aglomerăm Bulevardul 1 Decembrie.Din păcate, în urma discuțiilor pe care le-am avut la fața locului cu cetățenii de acolo, la modul imperativ nu au fost de acord”, a spus primarul.

Conferința de presă săptămânală a primarului Ion Lungu

Conferința de presă săptămânală a primarului Ion Lungu al municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 13 iulie 2021

El a arătat că a fost implorat să nu facă o asemenea stradă în respectiva zonă.

„Nu putem să luăm decizii împotriva sucevenilor. Am fost personal acolo, am discutat cu oamenii. Majoritatea de acolo sunt în vârstă și m-au implorat să nu facem această străpungere”, a mai spus Lungu.

Primarul Ion Lungu a anunțat în 12 mai că intenționează să realizeze o străpungere din parcarea „La bazin” spre strada Alexandru cel Bun.


Intră acum și în grupul de