FOTO // Sucevean reținut pentru contrabandă. Polițiștii au confiscat aproape 2.500 pachete cu țigări și au indisponibilizat un autoturism de 5.000 euro


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut un bărbat de 54 de ani, cercetat penal pentru contrabandă. Totodată, polițiștii au confiscat aproape 2.500 pachete cu țigări și au indisponibilizat un autoturism în valoare de 5.000 euro, a informat IPJ Suceava printr-un comunicat emis în data de 14 iulie.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prin pe 12 iulie, în municipiul Vatra Dornei. Concret, un echipaj de poliție a oprit pentru control autoturismul conduc pe strada Podu Verde, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 ani, din Grănicești.

În interiorul mașinii au fost găsite 49.780 țigări (2.489 pachete de țigarete) de proveniență extracomunitară, cu o valoare de aproximativ 27.500 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar autoturismul, în valoare de cca. 5.000 euro, a fost indisponibilizat.

Totodată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal pentru infracțiunea de deținere, colectare, transport, preluare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.


Intră acum și în grupul de