Ion Lungu a înmânat diploma de Cetățean de Onoare al Sucevei președintelui Fundației FARA, Jane Nicholson, și l-a invitat pe Prințul Charles, care patronează fundația, în Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, joi, că a înmânat diploma de Cetățean de Onoare al Sucevei președintelui Fundației FARA România, Jane Nicholson, și a transmis mesajul de apreciere al comunității pentru ceea ce face această fundație.

Potrivit primarului, de 30 de ani această fundație, sub conducerea lui Jane Nicholson, se ocupă de gestionarea problemelor și nevoilor complexe a sute de copii și persoane adulte cu vulnerabilităti din orașul nostru.

El a subliniat că Primăria municipiului Suceava va fi un permanent partener al proiectelor Fundației FARA.

„Suntem onorați de parteneriatul cu Fundația FARA aflată sub patronajul Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, care vă susține de mai bine de 20 de ani. În cadrul evenimentului, am transmis aprecierea noastră pentru susținerea proiectelor din orașul nostru și am lansat invitația Alteței Sale Regale de a vizita orașul Suceava”, a adăugat primarul. 

El a spus că pentru ceea ce a făcut pentru oamenii acestui oraș îi transmite președintelui Fundației FARA, Jane Nicholson, stima și recunoștința comunității  sucevene.


Intră acum și în grupul de