Acasă Actualitate Gheorghe Flutur anunță de pe șantierul drumului județean ce leagă Vicovu de...

Gheorghe Flutur anunță de pe șantierul drumului județean ce leagă Vicovu de Sus cu Ucraina că întreg județul este un șantier pe drumuri județene


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, de pe șantierul drumului județean care leagă Vicovu de Sus cu Ucraina că întreg județul este un șantier pe drumuri județene.

El a inspectat lucrările pe drumul județean ce face legătura cu frontiera cu Ucraina, o investiție prin PNLD de 8, 1 milioane de euro și că se află împreună cu constructorii de la Autotehnorom cărora le-a mulțumit pentru mobilizare pe acest șantier.



Flutur a spus că este vorba de o investiție pe 21,5 kilometri pe care sunt 12 poduri, din care două poduri vor fi noi la Frătăuți, iar celelalte se vor repara și vor fi realizate 29 de podețe, rigole carosabile pe 4 km și rigole periate pe circa 20 de km.

Lățimea drumului va fi de 8 metri cu tot cu acostamente, a spus Flutur.

📺 Președintele Consiliului Judeţean Suceava, 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗙𝗹𝘂𝘁𝘂𝗿, a inspectat joi lucrările de pe DJ178 C, Rădăuţi – Frătăuţi.

📺 Președintele Consiliului Judeţean Suceava, 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗙𝗹𝘂𝘁𝘂𝗿, a inspectat joi lucrările de pe DJ178 C, Rădăuţi – Frătăuţi.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 15 iulie 2021

„Important de reținut este că se asigură legătura între Rădăuți și Vicovu de Sus și după ce se deschide traficul prin PTF Crasna drumul până la Rădăuți va fi mai ușor de parcurs pe acest drum care trece prin Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Bilca”, a explicat președintele CJ Suceava.

Mai mult, el a spus că vor fi două sensuri giratorii, unul cu Mușenița și unul cu Gălănești care trebuiesc construite în această vară.

„Am ținut ca aceste sensuri giratorii să fie făcute pentru a reduce numărul de accidente din zonă. Din păcate, traficul e mare și am avut foarte multe accidente”, a menționat Flutur.

Potrivit acestuia, durata de execuție a drumului e până în toamna lui 2022, dar că ritmul lucrărilor îl face să creadă că se reduce mult durata de execuție.

„Avem și alte fronturi de lucru. Avem acel proiect mare axa Suceava-Dolhasca-Iași și Suceava-Moara-Zaharești-Stroiești-Dărmănești unde tot cu Autotehnorom lucrăm. Avem și alte lucrări la Mușenița un drum care se modernizează de la Siret spre Frătăuți, la Mănăstirea Humorului-Pleșa, la Vulturești-Hârtop, la Boroaia, la Mălini-Slatina, drumul județean de pe Rarău, drumul Grădinița-Coșna sau drumul care ne leagă de Bilbor. Este un șantier întreg în județul Suceava pe drumurile județene”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version