Acasă Actualitate Gara Itcani a ramas fara acoperis din cauza vantului puternic de duminica

Gara Itcani a ramas fara acoperis din cauza vantului puternic de duminica


Intră acum și în grupul de

Aproximativ un sfert din acoperişul gării Suceava Nord (IŢCANI) a fost smuls, duminică după amiaza, din cauza unor rafale puternice de vânt, şi aruncat la pamânt fără să se fi înregistrate victime. În aceeaşi zi un alt acoperiş a căzut de pe un bloc din municipiul reşedinţă de judeţ avariind serios două autoturisme.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat la puţină vreme după incidente că o parte din acoperişul gării Suceava Nord din cartierul Iţcani (se estimează undeva la 250 de metri pătraţi) a căzut din cauza unor rafale puternice de vânt. El a arătat că practic, un sfert din învelitoarea clădirii, din tablă, a fost dusă din spate în faţa clădirii, dar că nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale.



Primarul, care a fost prezent în zona respectivă, a mai spus că există pericolul ca şi alte părţi din acoperiş să fie luate de vânt şi că a luat legătura cu reprezentanţii CFR care sunt proprietarii clădirii să ia măsuri pentru evitarea producerii unor accidente.

El a menţionat că în perimetrul gării au fost dispuse măsuri de atenţionare a populaţiei şi că sunt oameni de ordine care avertizează populaţia în condiţiile în care staţia CFR este funcţională.

Primarul Sucevei a mai declarat că tot din cauza rafalelor puternice de vânt a căzut un acoperiş de pe un bloc de pe strada Viitorului din oraş, fiind avariate două autoturisme, dar fără să fie înregistrate victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version