Tânărul de 26 de ani atacat de urs la stâna de la limita județelor Harghita și Suceava a fost găsit mort de jandarmii suceveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani care a fost între cele trei persoane atacate de un urs la o stână de pe raza județului Harghita la limita cu județul Suceava și care a fugit în pădure a fost găsit mort, sâmbătă dimineața, de jandarmii suceveni.

Potrivit ISU Suceava, sâmbătă dimineață, în jurul orei 7:40, jandarmii suceveni au găsit trupul  tânărului de 26 de ani, care a fost dat dispărut vineri seara și a fost căutat de echipe de polițiști, jandarmi și salvamontiști din Suceava

Acesta se afla la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul unde a fost observat ultima oară, în interiorul pădurii, iar din nefericire, leziunile sale erau incompatibile cu viața.

Jandarmii l-au preluat și au solicitat sprijin echipajelor Salvamont, pentru a-l coborî de pe munte, înspre județul Harghita.

Reamintim că un urs ar fi atacat o bovină în zona unei stâne amplasată pe raza județului Harghita și trei bărbați au încercat să alunge animalul.

Un bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs suferind mai multe leziuni și a fost transportat la o unitate medicală din județul Suceava, fiind cea mai apropiata unitate medicală de locul atacului.

Un alt tânăr de 26 de ani a reușit să fugă și a fost căutat în fondul forestier de echipe comune de jamdarmi montani și polițiști.

Cel de-al treilea bărbat este cel care a sunat la 112. Toți  cei trei bărbați sunt din județul Mureș și lucrau la stâna din județul Harghita.


Intră acum și în grupul de