Federația Ecvestră Română o felicită pe sportiva suceveancă Octavia Ilisoi pentru evoluția la Campionatul European de Sărituri: Unul dintre juniorii cu cel mai mare potențial din România


Intră acum și în grupul de

Federația Ecvestră Română a felicitat-o pe sportiva suceveancă Octavia Ilisoi pentru evoluția pe care a avut-o la Campionatul European de Sărituri care s-a desfășurat în această săptămână la Vilamoura în Portugalia.

Federația Evestră Română consideră că sportiva suceveancă este unul dintre juniorii cu cel mai mare potențial ai României.

Felicitari, Octavia Ilisoi, unul din juniorii cu cel mai mare potential ai Romaniei, pentru modul frumos in care ai progresat. Suntem siguri ca aceasta experienta va ajuta la rezultate pe care le vei avea in anii urmatori

Publicată de Federatia Ecvestra Romana pe Vineri, 23 iulie 2021

„Felicitări, Octavia Ilisoi, unul din juniorii cu cel mai mare potențial ai României, pentru modul frumos în care ai progresat. Suntem siguri că această experiență va ajuta la rezultate pe care le vei avea în anii următori”, transmite Federația Ecvestră Română.

Potrivit FER, Campionatul European este cea mai mare provocare a juniorilor, o competiție încărcată de dificultate tehnică, presiune psihică și mai ales emoții, atât pentru sportivi, cât și pentru toți cei care au urmărit concurentele care au reprezentat România.

„Rezultatul final nu ne descurajează, ci ne motivează să muncim mai mult pentru a ne autodepăși”, conchide FER.

La Campionatul European de sărituri obstacole România a fost reprezentată la juniori de Octavia Ilisoi, Ema Butucă, Ștefania Stoica Schumann , Alexandra Maria Roman și Cătălina Sfetea, iar la tineret e Joanna Clarke.

Antrenorii echipei României sunt Mihai Neacșa și Gyula Zarug, iar șeful echipei Norbert Schumann.


Intră acum și în grupul de