Un autoturism în care se afla o familie din Suceava, spulberat de un microbuz care a intrat pe contrasens în Răcăciuni-Bacău


Intră acum și în grupul de

În cel mai grav accident din județul Bacău, cu șapte morți, a fost implicat un autoturism în care se afla o familie din Suceava.

Potrivit cercetărilor Poliției Bacău accidentul a fost provocat de șoferul microbuzului în care se aflau șapte pasageri și a pătruns pe contrasens și a distrus un autoturism în care se aflau cinci persoane.

Astfel, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, originar din municipiul Bacău, a condus pe contrasens și a intrat în plin într-o mașină marca Mercedes, înmatriculată în Anglia, în care se afla o familie de cinci persoane din Suceava – șoferul de 37 de ani, soția sa și cei trei copii ai lor.

În urma accidentului au murit șapte persoane. Din autoturismul marca Mercedes au murit trei persoane – soția șoferului, în vârstă de 34 de ani, un copil de 7 ani și un alt minor de doar 3 luni care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului.

Din microbuz au murit alte patru victime – o femeie în vârstă de 67 de ani, una de 65 de ani, o altă femeie de 44 de ani și o tânără de 18 ani.

Trei adulți și alți doi minori au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Un minor în vârstă de 15 ani se află în stare foarte gravă, prezentând fractură de bazin, ruptură de splină, fractură de femur şi tensiune 4 cu 2.

Un alt copil în vârstă de 3 ani a fost internat la Chirurgie Pediatrică, suferind de traumatism craniocerebral minor, contuzie toraco-abdominală şi escoriaţii.

Autoritățile au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.


Intră acum și în grupul de