VIDEO/FOTO//Două acoperișuri au căzut peste mașini în zona centrală a municipiului Fălticeni peste mașini. Localnicii spun că a fost o vijelie puternică.


Intră acum și în grupul de

Două acoperișuri ale unor blocuri au căzut, miercuri după amiaza, peste mașini în zona centrală a municipiului Fălticeni în urma unei vijelii puternice, unii localnici spunând că a fost chiar o mini-tornadă.

În timpul furtunii, acoperișul unui bloc aflat pe marginea drumului principal din Fălticeni a fost luat de vântul puternic și a căzut peste mai multe autoturisme parcate în zonă.

Un al doilea acoperiș de pe un alt bloc situat la câteva sute de metri pe bulevardul Revoluției a căzut peste mașinile parcate în zona respectivă.

De pe un acoperiș de pe strada 2 Grăniceri au căzut câteva coli de azbest afectând două mașini.

Dezastru si la Falticeni – acoperiș smuls de pe un bloc ajuns in piata centrala

Dezastru si la Falticeni – acoperiș smuls de pe un bloc ajuns in piata centrala

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 28 iulie 2021

Proprietarii autoturismelor au evaluat pagubele provocate și au constatat că unele mașini au fost grav avariate.

Unul dintre proprietarii unui autoturism avariat a spus că mașina sa e nouă, având parcurși circa 5000 de km.

Un localnic a povestit că părți din acoperișul din azbest i-au spart un geam de la balconul său situat la o distanță de câteva zeci de metri de blocul de pe care s-a prăbușit acoperișul de pe bulevardul Revoluției.

Pompierii militari au intervenit pentru dezafectarea și îndepărtarea părților din acoperiș, dar au mai avut intervenții și pentru îndepărtarea a opt arbori afectați de vânt, unii rupți total, alții parțial sau doar înclinați.


Intră acum și în grupul de