O trotinetă electrică a municipalității sucevene a fost găsită, noaptea, la o nuntă în Bosanci, iar altele în curți, scări de bloc și chiar în vestiarul agenților de securitate al unui supermarket. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Trotinetele se închiriază, nu se iau acasă !


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a arătat, sâmbătă, că de când este funcțional serviciul de închiriere au fost diverse situații când acestea au fost găsite în diverse locuri și recuperate.

„Trotinetele au fost găsite fie în boxele sau scările de bloc, fie în vestiarul agenților de securitate din incinta unui supermarket, “păstrată să nu se piardă”, în curtea caselor din municipiu, neștiind a cui este și cum a ajuns acolo sau chiar în afara orașului, în Bosanci, în plină noapte, în mijlocul unei nunți”, a menționat viceprimarul.

El a spus că de fiecare dată, trotinetele au fost recuperate.

Lucian Harșovschi a transmis că oricât și-ar dori unii să-și însușească bunuri ce nu le aparțin, nu vor reuși.

El e menționat că trotinetele electrice funcționează doar în regim de închiriere, nu se pot lua acasă și nu se pot “păstra câteva zile”.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a mai arătat că în 3 luni, peste 6000 de suceveni și-au descărcat aplicația, au fost făcute  9.527 curse, 200.000 de minute pe trotinetă, mai mult de 25.000 de km parcurși, iar încasările depășesc 75000 de lei, tariful fiind de doar 30 bani/min.


Intră acum și în grupul de