Doua adolescente au recidivat si au fugit din nou de acasa


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au dat în urmărire două minore ce au dispărut de la domiciliu, nefiind prima dată când s-a întâmplat acest lucru. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pe una din minore o cheamă LUPU MARIA ARABELA, are vârsta de 16 ani şi este domiciliată în municipiul Suceava.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, greutate 45-50 kg, constituţie atletică, ochi cărui, faţă ovală, păr negru, lung, uşor ondulat. La momentul dispariţiei minora purta pantaloni tip blue – jeans culoare albastră, hanorac culoare mov şi adidaşi culoare galbenă.

Pe data de 21.05.2010 reprezentanţii Centrului de Plasament Fundu Moldovei au sesizat dispariţia. Aceasta a mai plecat în mod voluntar din instituţia de ocrotire şi frecventează localităţile Suceava, Fălticeni şi Salcea.

Numele celei de a doua minore dispărute este LUNGU FLOREDANA MARIA, are vârsta de 14 ani, cu domiciliul în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, constituţie atletică, păr negru, drept, lung până la umeri, ten măsliniu, ochi căprui, la baza obrazului drept prezintă o cicatrice postoperatorie de formă circulară cu diametrul de aprox. 1,5 cm.

La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, simpli, tricou cu mânecă scurtă de culoare mov, geacă scurtă din material tip fâş de culoare mov, cu fermoar şi era încălţată cu adidaşi de culoare neagră cu sistem de prindere cu scai.

În data de 07.05.2010 a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Mama minorei declară că aceasta a mai plecat de la domiciliu. Este posibil să se afle împreună cu un tânăr P. DANIEL, în vârstă de 20 ani, din oraşul Broşteni, judeţul Suceava, care este cunoscut că prestează activităţi sezoniere la stâni.
Persoanele care pot da relaţii cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze 112 sau 0230/203165.


Intră acum și în grupul de