Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că TPL introduce în week-end linia 7 pe traseul Centru- Cetatea de Scaun. Autobuzele vor circula din 30 în 30 de minute


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, marți, că din acest week-end TPL introduce linia 7 care va face legătura între stația Centru și Cetatea de Scaun a Sucevei.

Potrivit viceprimarului, începând cu data de 6 august, datorită evenimentelor ce se vor desfășura la Cetatea de Scaun a Sucevei, societatea de Transport Public Local de călători, pune la dispoziție programul linei 7 cu următorul traseul: Centru – Uzina Electrică – Cimitirul Pacea – Cetatea de Scaun a Sucevei, ce va fi asigurat de mijloacele de transport în comun prin curse regulate din 30 în 30 de minute.

Programul liniei 7:

•             06 – 08 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfășura între orele  09:00 – 21:00 – din 30 în 30 de min.

De menționat este că în perioada 06 – 07 august, va avea loc cea de a III-a ediție a Festivalului Bucovina Rockfest, Asociația Legio Phoenix MC Suceava.

•             13 – 15 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfășura între orele  09:00 – 22:30 – din 30 în 30 de min.

De menționat este că în perioada 13 – 15 august, la Muzeul Național al Bucovinei, va avea loc evenimentul ”Povești medievale în Cetatea Sucevei”, iar în perioada 13 – 14 august, se va desfășura cea de a XII-a ediție a ”Suceava Blues Festival, Asociația ”Pentru Suceava”.

•             20 – 22 august programul mijloacelor de transport în comun de călători se va desfășura între  12:00 – până la 22:00 – din 30 în 30 de min.

De menționat este că în periaoda  20 – 23 august, începând cu ora 19:30, va avea loc evenimentul ”Seri muzicale în Cetatea Sucevei”.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a subliniat că traseul 7 va fi asigurat în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și a menționat că evenimentele desfășurate sunt finanțate de Municipiul Suceava, printr-un contract de asociere încheiat cu asociațiile organizatoare, cu excepția evenimentului ”Seri muzicale în Cetatea Sucevei”.


Intră acum și în grupul de