Primarul Ion Lungu neagă informațiile potrivit cărora banii pentru construcția Sălii Polivalente din Suceava ar fi fost alocați modernizării Taberei Bucșoaia


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că informațiile apărute potrivit cărora alocarea financiară pentru construcția Sălii Polivalente din Suceava ar fi fost transferată pentru modernizarea Taberei Bucșoaia nu sunt reale.

„Am văzut că a apărut și în presă că s-au luat bani de la Sala Polivalentă și s-au dat la Tabăra Bucșoaia. Sunt lucruri total neadevărate”, a spus primarul.

Potrivit primarului Compania Națională de Investiții a lansat procedura de licitație pentru Sala Polivalentă pentru suma de 128 de milioane de lei.

El a spus că în data de 14 septembrie se va ști cine s-a prezentat la licitație, iar municipalitatea este optimistă că se vor prezenta firme bune, firme puternice, să nu fie contestații și să se poată începe lucrarea.

Întrebat de ce reprezentanții USR PLUS au lansat această întrebare legată de transferul banilor în condițiile în care viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu este la curent cu situația, primarul a spus că Teodora Munteanu nu mai este lider al organizației și că noua conducere face acum campanie electorală.

Conferinta de presa a primarului municipiului Suceava

Conferinta de presa a primarului municipiului Suceava, dl Ion Lungu

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 3 august 2021

Liderul organizației municipale USR PLUS Suceava, Gianina Ursu, a cerut săptămâna trecută, primarului Ion Lungu și președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, să-și exprime public poziția referitoare la informația apărută în presă conform căreia fondurile alocate sălii polivalente ar fi fost redirecționate către modernizarea taberei de la Bucșoaia.


Intră acum și în grupul de