Accident cu doi răniți în intersecția de la Biblioteca Județeană după ce un șofer a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident produs la intersecția de la Biblioteca Județeană din Suceava.

Potrivit Poliției Suceava, sâmbătă în jurul orelor 21.35, un bărbat de 30 ani din comuna Mălini a condus un autoturism Mercedes pe str. Ana Ipătescu dinspre Areni spre Centru, iar în intersecția cu str. Mitropoliei a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda ce rula din sens opus, fiind condus de un tânăr de 20 ani din orașul Salcea a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe str. Mitropoliei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Mercedes și a unei pasagere din autoturismul marca Skoda, o tânără de 20 ani din Ipotești.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se vor efectua cercetări penale pentru  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de