Primarul Ion Lungu anunță că în luna septembrie vor avea loc licitații pentru Sala Polivalentă și pentru un nou teren de fotbal din Suceava: Sperăm să avem parte de competitori profesioniști, să se adjudece licitațiile și să demarăm construcția acestor obiective sportive așteptate de suceveni!


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat miercuri, 11 august, că în luna septembrie vor avea loc două licitații importante pentru infrastructura sportivă din municipiu.

Potrivit primarului, în data de 7 septembrie va avea loc licitația pentru „Proiectare și execuție Bază sportivă tip I”, adică pentru un teren de fotbal dimensiuni UEFA, cu o tribună de 500 locuri (teren pentru antrenament) care va  fi realizat în cadrul Complexului sportiv (alături de Sala polivalentă, stadion nou, bazine de înot de nivel olimpic) de pe strada  Iuliu Hossu (zona Metro), unde primăria deține 12 hectare de teren transferate de la Guvern.

Valoarea proiectului este de 7.037.987,88 lei fără TVA.

Cealaltă licitație va avea loc pe 14 septembrie pentru Proiectare și execuție Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri din municipiul Suceava. Valoarea proiectului este de 128.930.487,29 lei +TVA.

„Sperăm să avem parte de competitori profesioniști, să se adjudece licitațiile și să demarăm construcția acestor obiective sportive așteptate de suceveni!”, a transmis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de