Primarul Sucevei face un nou apel pentru vaccinare împotriva Covid-19, în special a cadrelor medicale și didactice: Mi se pare mai puțin moral să avem pretenții să se vaccineze elevii, dar nu și cadrele didactice


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, un nou apel către suceveni să se vaccineze pentru ca valul patru al pandemiei să nu afecteze foarte mult comunitatea locală suceveană.

El a spus că autoritățile se pregătesc de valul patru, dacă nu suntem chiar acest val a și început.

„Fac un apel sucevenilor să se vaccineze”, a spus primarul.

El a menționat că a citit și că personalul medical are o rată de vaccinare destul de redusă și a făcut un apel și la cadrele medicale, pe care le respectă, să se vaccineze.

Ion Lungu- conferinta de presa la Primaria Suceava

Ion Lungu- conferinta de presa la Primaria Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 10 august 2021

„Pe de altă parte la cadrele didactice: noi ne pregătim de începerea școlii pe 13 septembrie și mie mi se pare mai puțin moral să avem pretenții să se vaccineze elevii, cei între 12 și 16 ani, iar cadrele didactice să nu fie vaccinate”, a spus Lungu.

El consideră că pentru a se evita problele generate de această boală ar trebui ca sucevenii să se vaccineze în număr cât mai mare.

Ion Lungu a mai arătat că pentru impulsionarea vaccinării Guvernul a aprobat o ordonanță prin care persoanele care se vaccinează primesc tichete de masă în valoare de 100 de lei și speră că această acțiune va avea succes.


Intră acum și în grupul de