Ucrainean prins in timp ce incerca sa treaca fraudulos granita


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut cu ajutorul autospecialei de termoviziune, un cetăţean ucrainean care a încercat miercuri, să treacă ilegal frontiera din Ucraina în România. Potrivit purtătorului e cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, pe timpul executării misiunilor de supraveghere şi control a frontierei de stat, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov, a depistat şi reţinut în apropierea frontierei de stat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, un cetăţean care nu-şi justifica prezenţa în zonă.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a stabilit că persoana se numeşte P. Vasyl, în vârstă de 27 ani, de naţionalitate ucraineană, care a trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în România.

Frontieriştii i-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea soluţionării legale.


Intră acum și în grupul de