Viceprimarul Teodora Munteanu cere părerea sucevenilor despre ansamblul rezidențial Traian Vuia: Vor fi 2000 de apartamente în 13 blocuri cu 7 și 8 etaje și 2000 de locuri de parcare subterane


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu a îndemnat sucevenii să se pronunțe asupra proiectului rezidențial din zona Traian Vuia.

Ea arată că ansamblul rezidențial din zona străzii Traian Vuia,  își urmează parcursul de elaborare a documentațiilor de urbanism.

Astfel, conform reglementărilor urbanistice propuse de dezvoltatorii SC GRAZIE MILLE SRL și SC TASA INVEST IMOBILIARE SRL, vor fi 13 blocuri de locuit, cu înălțimi de 7 și 8 etaje, cu aproximativ 2000 de apartamente.

Ea arată că sunt propuse 262 locuri de parcare supraterane și minim 2000 locuri de parcare subterane. „În viitorul apropiat, își vor avea reședința în zonă aprox. 6000 de persoane, părinți și copii, împreună cu mașinile lor. Părerea dumneavoastră, stimați suceveni, e importantă. Proiectul va ajunge, în final, pe masa Consiliului Local”, a arătat Teodora Munteanu.

Ea spune că întrebări legitime, legate de calitatea locuirii – facilități rutiere, infrastructură școlară, utilități – vor trebui să fie tratate cu cea mai mare atenție.

„Vă rog să vă exprimați părerea privind construirea acestui ansamblu rezidențial, format din locuințe colective, spații comerciale, spații pentru servicii și birouri, locuri de parcare, sistematizare verticală, spații verzi, racorduri/branșamente, pe teren proprietate privată în suprafață totală de 69957 mp, situat pe strada Traian Vuia nr. 7. Documentația poate fi consultată on-line sau la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A-Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentații de urbanism-camera 38, de luni până vineri între orele 9:00-13.00, pe site-ul www.primariasv.ro, la secțiunea „Anunțuri” și în holul central de la parterul instituției.   Observaţiile referitoare la documentaţia de urbanism se primesc în perioada 13.08.2021-6.09.2021 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail [email protected]. Răspunsul la observațiile transmise va fi trimis în scris.  Responsabil cu informarea și consultarea publicului: Compartimentul strategii urbane și gestionare documentații de urbanism – Primăria municipiului Suceava, b-dul 1 Mai, nr. 5A, cam. 38, tel. 0230.212696, int. 142.

Documentația o puteți vizualiza aici :

https://www.primariasv.ro/dm_suceava/site.nsf/pagini/primaria+municipiului+suceava+anunta+publicul+interesat+despre+elaborarea+planului+urbanistic+zonal+si+a+regulamentului+de+urbanism+aferent+initiat+de+sc+grazie+mille+srl+si+sc+tasa+invest+imobiliare+srl-000223A6” a transmis Teodora Munteanu.


Intră acum și în grupul de