FOTO // Două persoane rănite în urma unui accident rutier cu implicarea unei motociclete, în localitatea Dănila


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs astăzi, 18 august, pe raza localității Dănila.

Potrivit primelor informații, cele două persoane s-au autoaccidentat în timp ce se deplasau cu o motocicletă, arată purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată.

Foto: infosv

În aceste clipe are loc intervenția ISU Suceava cu o autospecială și ambulanță SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Ambele persoane sunt conștiente și se îndreaptă spre UPU Suceava cu ambulanțe SMURD și SAJ.

„La locul accidentului de motocicletă, înainte de sosirea echipajelor, a oprit și colegul nostru, plutonier adjutant-șef Radu Bîrleanu, aflat în timpul liber. Acesta, împreună cu fiul său, Iustinian, care este voluntar ISU Suceava, au asistat pe unul dintre cei doi răniți. Iustian a ținut umbrela, pentru a proteja victima de ploaia torențială, iar Radu a imobilizat capul rănitului, pentru protecția coloanei cervicale. Anterior, colegul nostru a sunat în Dispeceratul ISU-SAJ, prin 112, și a dat toate detaliile necesare medicului coordonator pentru ca acesta să decidă asupra tipului de  echipaje care urmau a fi trimise la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de