Consiliul de Administrație al ISJ Suceava a înlocuit 44 de directori și directori adjuncți ai unor școli din județ și a menținut 229 în funcție


Intră acum și în grupul de

ISJ Suceava a anunțat, luni, că în cadrul Consiliului de Administrație al l.S.J . Suceava s-au avizat, luni,  numirile, prin detașare în interesul învățământului, a directorilor și directorilor adjuncți din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și conexe din județul Suceava, pentru anul școlar 2021 -2022, începand cu 1 septembrie 2021 până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar.

Sursa citată arată că numirile s-au făcut având în vedere încetarea detașării în funcțiile de conducere a tuturor directori lor și directorilor adjuncți la 31 august 2021 , cu respectarea Legii educației naționale.

Astfel, în ședința CA a ISJ Sucava au fost numiți 273 de directori și directori adjuncți, prin detașare în interesul învățământului. Dintre aceștia, 229 au fost menținuți în funcție, respectiv 181 de directori și 48 de directori adjuncți, iar 44 sunt cu mandat nou, respectiv 29 de directori, 14 directori adjuncți și directorul Centrului Județean de Excelență Suceava.

Vă prezentăm tabelul cu numirile ISJ Suceava:


Intră acum și în grupul de